ALLE NEC NIEUWTJES SELECTIEF VOOR JOU VERZAMELD!

TIP: Gratis Livestream Jong Ajax – NEC Nijmegen (Jupiler League 24-11-2014)

indexVanavond om 20.00 uur staat de wedstrijd Jong Ajax – NEC op het programma. Wil jij dit treffen op een nog intensere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij MyBet.com! Wanneer je nu bij hun een geheel gratis accountje aanmaakt dan geven ze je maar liefst een welkomstbonus van 100 euro! Daarnaast krijg je ook levenslang toegang tot alle beschikbare voetbalstreams. Zo is het mogelijk om naar alle wedstrijden uit de Spaanse, Duitse, Italiaanse, Franse, Turkse en Belgische competitie wekelijks voor niets te bekijken! Klik nu hier om je te registreren en zet je voetbalkennis om in keiharde euro’s!

Hieronder de notering van bookmaker MyBet.com:

  • Jong Ajax wint: 4,20
  • Gelijkspel: 3,80
  • NEC wint: 1,70

Mocht je dus een gokje willen wagen op een gelijkspelletje en hier je bonus van 100 euro voor willen inzetten? Dan zou je zomaar 100 x 3,80 = 380,00 euro kunnen winnen! En dit met een geheel vrije en riscoloze weddenschap!

Helaas heeft MyBet.com van deze wedstrijd geen Livestream beschikbaar maar hieronder hebben we er één voor u gevonden (Indien beschikbaar)

 

Klik nu hier voor de Livestream van deze wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *